Globaalikasvatuksen sähköpostilistat

Globaalikasvatus-lista

Globaalikasvatus-listalla jaetaan uutisia sekä tietoa koulutuksista ja tapahtumista. Lista on tarkoitettu globaalikasvatusverkoston jäsenille ja muille kiinnostuneille.

Kun haluat liittyä listalle, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen globaalikasvatus-join@lists.fingo.fi (jätä otsikkorivi ja viestikenttä tyhjäksi). Listan postitusosoite: globaalikasvatus@lists.fingo.fi.

Jos haluat erota listalta, lähetä söhköpostiviesti osoitteeseen globaalikasvatus-leave@lists.fingo.fi (jätä otsikkorivi ja viestikenttä tyhjäksi).

Ylläpitäjänä toimii Outi Hannula (outi.hannula@fingo.fi).

Vaikuttamistyön sähköpostilista

Vaikuttamistyötä koordinoivalle globaali kansalaiskasvatus -työryhmälle on perustettu oma sähköpostilista. Kutsut kokouksiin voit bongata jatkossakin globaalikasvatus-listalta, mutta ryhmän sisäiset keskustelut käydään tällä foorumilla. Listalle lähetetään myös kokousmuistiot. 

Jos haluat liittyä listalle, lähetä tyhjä viesti osoitteeseen: gce-vaikuttaminen-join@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä). Listan postitusosoite on: gce-vaikuttaminen@lists.fingo.fi ja peruutusosoite: gce-vaikuttaminen-leave@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä).

Ylläpitäjänä toimii Outi Hannula (outi.hannula@fingo.fi).

OKL-yhteistyön sähköpostilista

Globaalikasvatusverkoston OKL-yhteistyössä mukana olevien listalla suunnitellaan yhteistyötä ja koordinoidaan tulevia koulutuspäiviä.

Jos haluat liittyä listalle, lähetä tyhjä viesti osoitteeseen: maailmakoulussa-join@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä). Listan postitusosoite on: maailmakoulussa@lists.fingo.fi ja peruutusosoite: maailmakoulussa-leave@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä).

Lisätietoja sähköpostilistasta ja globaalikasvatusverkoston OKL-yhteistyöstä voi kysyä Johanna Harjunpäältä (johanna.harjunpaa@fingo.fi).

Globaalikasvatuksen tutkimusverkoston sähköpostlista

Global Education Research in Finland -verkoston sähköpostilista on tarkoitettu globaalikasvatuksen tutkijoille ja toimijoille.

Jos haluat liittyä listalle, lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen gerif-join@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viestikenttä tyhjänä). Listan postitusosoite gerif@lists.fingo.fi. Jos haluat erota listalta, lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen gerif-leave@lists.fingo.fi (jätä otsikkorivi ja viestikenttä tyhjäksi).

Ylläpitäjänä toimii Outi Hannula (outi.hannula@fingo.fi).

Henkilötietojen käsittely

Listan tilanneiden henkilöiden sähköpostiosoitteita käsitellään listaviestien lähettämiseksi ja tilaajamäärien selvittämiseksi. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin listaviestien lähettämiseen. Osoitteita ei käytetä markkinoinnin tai myynnin kohdentamisessa eikä niitä luovuteta kolmannen osapuolen haltuun. Lue lisää Fingon sähköpostilistojen rekisteriselosteesta.