Globaalikasvatuksen sähköpostilista

Globaalikasvatus-lista

Globaalikasvatus-listalla jaetaan uutisia sekä tietoa koulutuksista ja tapahtumista. Lista on tarkoitettu globaalikasvatusverkoston jäsenille ja muille kiinnostuneille.

Kun haluat liittyä listalle, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen globaalikasvatus-join@lists.fingo.fi (jätä otsikkorivi ja viestikenttä tyhjäksi).

Jos haluat erota listalta, lähetä söhköpostiviesti osoitteeseen globaalikasvatus-leave@lists.fingo.fi (jätä otsikkorivi ja viestikenttä tyhjäksi).

Listan sähköpostiosoite: globaalikasvatus@lists.fingo.fi

Ylläpitäjänä toimii Sanna Rekola, sanna.rekola@fingo.fi.

Vaikuttamistyön sähköpostilista

Vaikuttamistyötä koordinoivalle globaali kansalaiskasvatus -työryhmälle on perustettu oma sähköpostilista. Kutsut kokouksiin voit bongata jatkossakin globaalikasvatus-listalta, mutta ryhmän sisäiset keskustelut käydään tällä foorumilla. Listalle lähetetään myös kokousmuistiot. 

Jos haluat liittyä listalle, lähetä tyhjä viesti osoitteeseen: gce-vaikuttaminen-join@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä). Listan postitusosoite on: gce-vaikuttaminen@lists.fingo.fi ja peruutusosoite: gce-vaikuttaminen-leave@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä).

Lisätietoja sähköpostilistasta ja työryhmän toiminnasta voi kysyä Sanna Rekolalta, sanna.rekola@fingo.fi / 050 317 6697.

Henkilötietojen käsittely

Listan tilanneiden henkilöiden sähköpostiosoitteita käsitellään listaviestien lähettämiseksi ja tilaajamäärien selvittämiseksi. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin listaviestien lähettämiseen. Osoitteita ei käytetä markkinoinnin tai myynnin kohdentamisessa eikä niitä luovuteta kolmannen osapuolen haltuun. Lue lisää Fingon sähköpostilistojen rekisteriselosteesta.