Vastaa ja vaikuta globaalikasvatusverkoston tulevaisuuteen!

Kartoitamme kyselyllä jäsenten kokemuksia globaalikasvatusverkostosta sekä näkemyksiä siitä, mihin verkoston toimintaa tulisi suunnata jatkossa. Millaisesta verkostosta ja yhteistoiminnasta olisi sinun järjestöllesi eniten hyötyä?

Globaalikasvatusverkosto kokoaa yhteen kansalaisyhteiskunnan toimijoita, jotka pyrkivät edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta, ihmisoikeuksia ja kestävää kehitystä kasvatuksen, koulutuksen ja viestinnän keinoin. Verkosto pyrkii yhteisvoimin edistämään globaalikasvatusta Suomessa, kehittämään globaalikasvatuksen laatua ja varmistamaan, että kansalaistoimijoilla on tilaa ja resursseja toimia.

Globaalikasvatusverkoston tulevaisuuden toimintaa suunnitellaan parhaillaan. Kerro meille kullanarvoinen mielipiteesi: millaisesta verskostosta ja yhteistyöstä toimijoiden välillä olisi sinun järjestöllesi eniten hyötyä? Miten voisimme entistä ponnekkaammin edistää globaalia oikeudenmukaisuutta ja kestävää tulevaisuutta Suomessa?

Vastaaminen vie 5-10 minuuttia. Kysely on avoinna tiistaihin 18.4.2017 asti. Vastaajien kesken arvotaan ilmainen pääsy Kepan koulutukseen kahdelle.

Siirry kyselyyn

P.S. Jos järjestösi ei vielä kuulu verkostoon, voit halutessasi liittyä siihen verkkolomakkeella. Verkostoon kuuluminen on maksutonta. Toimintaan voi osallistua omalle järjestölle parhaiten sopivilla tavoilla. Uudetkin jäsenet ovat tervetulleita vastaamaan kyselyyn!

Lisätietoa

Sanna Rekola
Sanna Rekola

Kirjoittaja työskentelee Fingossa globaalikasvatuksen asiantuntijana ja vastaa globaalikasvatusjärjestöjen edunvalvonnasta ja yhteistyön koordinoinnista.

Uusimmat blogit

Kuvituskuva: Willman Dance Companyn lastenproduktio "Keisarinnan uudet vaatteet"
Blogi

Vastuullisen kulutuksen oppimista taiteen keinoin

Taide mahdollistaa kompleksisten asioiden käsittelyn nuorenkin yleisön kanssa. Eettisen kaupan puolesta (Eetti) -kansalaisjärjestön ja tanssiryhmä Willman Dance Companyn yhteistyöhankkeessa havainnollistetaan nykytanssiesityksen kautta tekstiilien kulutusta ja kestävyyttä alakouluikäisille lapsille. Fingon koordinoima Bridge 47 rahoittaa hanketta.
Lue lisää »