Vastaa ja vaikuta globaalikasvatusverkoston tulevaisuuteen!

Kartoitamme kyselyllä jäsenten kokemuksia globaalikasvatusverkostosta sekä näkemyksiä siitä, mihin verkoston toimintaa tulisi suunnata jatkossa. Millaisesta verkostosta ja yhteistoiminnasta olisi sinun järjestöllesi eniten hyötyä?

Globaalikasvatusverkosto kokoaa yhteen kansalaisyhteiskunnan toimijoita, jotka pyrkivät edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta, ihmisoikeuksia ja kestävää kehitystä kasvatuksen, koulutuksen ja viestinnän keinoin. Verkosto pyrkii yhteisvoimin edistämään globaalikasvatusta Suomessa, kehittämään globaalikasvatuksen laatua ja varmistamaan, että kansalaistoimijoilla on tilaa ja resursseja toimia.

Globaalikasvatusverkoston tulevaisuuden toimintaa suunnitellaan parhaillaan. Kerro meille kullanarvoinen mielipiteesi: millaisesta verskostosta ja yhteistyöstä toimijoiden välillä olisi sinun järjestöllesi eniten hyötyä? Miten voisimme entistä ponnekkaammin edistää globaalia oikeudenmukaisuutta ja kestävää tulevaisuutta Suomessa?

Vastaaminen vie 5-10 minuuttia. Kysely on avoinna tiistaihin 18.4.2017 asti. Vastaajien kesken arvotaan ilmainen pääsy Kepan koulutukseen kahdelle.

Siirry kyselyyn

P.S. Jos järjestösi ei vielä kuulu verkostoon, voit halutessasi liittyä siihen verkkolomakkeella. Verkostoon kuuluminen on maksutonta. Toimintaan voi osallistua omalle järjestölle parhaiten sopivilla tavoilla. Uudetkin jäsenet ovat tervetulleita vastaamaan kyselyyn!

Lisätietoa

Sanna Rekola
Sanna Rekola

Kirjoittaja työskentelee Fingossa globaalikasvatuksen asiantuntijana ja vastaa globaalikasvatusjärjestöjen edunvalvonnasta ja yhteistyön koordinoinnista.

Uusimmat blogit

Kuvituskuva.
Blogi

ABC-kirjasta verkkoon ja luokkahuoneesta museoon – oppimisen murros tarkoittaa perinteisten oppimisympäristöjen muutosta

Suomalaisella koululaitoksella on jo sadan vuoden ajan ollut vahva asema yhteiskunnan kehityksen suunnan näyttäjänä. Se on opettanut lapsille ja nuorille tarpeellisia tietoja ja taitoja ja ollut aktiivisesti mukana reagoimassa muuttuvaan maailmaan. Jotta koulu voi olla osa tulevaisuuden ratkaisuja, opetuksen ja käytettävien oppimateriaalien täytyy myös muuttua.
Lue lisää »
Kuvituskuva.
Blogi

Opettajaopiskelijat ryhtyivät toimeen – kehittivät itselleen ilmastokasvatuksen ja kestävän kehityksen opintojakson

On selvää, että maapallo ei kestä nykyistä elämäntapaamme, vaan jotain on tehtävä. Koulu ja koulutus ovat parhaita tapoja muuttaa maailmaa. Ilmastokasvatuksen ja kestävän kehityksen ottaminen kokonaisvaltaiseksi läpileikkaavaksi teemaksi koulumaailmaan luo pohjan, jonka kautta kestävä kehitys voi tulla osaksi jokapäiväistä elämäämme, kirjoittaa Fingon hankeavustaja Saana Ylikruuvi.
Lue lisää »