Kuvituskuva Globaalikasvatus.fi:stä eri laitteilla

Uudistunut Globaalikasvatus.fi auttaa pysymään ajan hermolla

Mitä on globaalikasvatus? Mitä globaalikasvatuksen kentällä tapahtuu juuri nyt? Entä millaista tukea kansalaisjärjestöt tarjoavat globaalikasvatukseen? Vastaukset löytyvät nyt yhdestä osoitteesta.

Uudistunut Globaalikasvatus.fi on kattava tietopankki ja työkalupakki globaalikasvatukseen. Sivustolta löytyy taustatietoa globaalikasvatuksen teemoista sekä tilasta Suomessa ja maailmalla. Sivustolla panostetaan jatkossa erityisesti ajankohtaisuuteen. Tarkoituksena on haistella aktiivisesti uusia tuulia ja kertoa mitä globaalikasvatuksen kentällä tapahtuu.

Merkittävä osa sivustoa on jatkossakin globaalikasvatuksen vinkkipankki, josta löytyy satoja kansalaisjärjestöjen kehittämiä materiaaleja ja menetelmiä. Ne sopivat käytettäviksi kouluissa, oppilaitoksissa, nuorisotyössä ja laajemmin katsoen kaikissa paikoissa, joissa globaalia oppimista tapahtuu. Tietoa löytyy myös kansalaisjärjestöjen koulutuksista ja kouluvierailuista.

Oikeiden vinkkien löytämistä on helpotettu uudella hakukoneella. Suosikkivinkit on helppo poimia omaan virtuaaliseen vinkkireppuun. Tarjolla on myös valmiita reppuja ajankohtaisista teemoista.

Uudistunut Globaalikasvatus.fi tukee elinikäistä globaalia oppimista. Toivomme, että sivuston löytävät jatkossa laajasti kaikki tahot, jotka haluavat olla mukana edistämässä globaaleja kansalaistaitoja. Pyrimme jatkossa huomioimaan moninaiset kohderyhmät entistä kattavammin.

Sivustouudistuksen yhteydessä Globaalikasvatus.fi laajentuu myös sosiaaliseen mediaan. Globaalikasvatuksen Facebook-sivun seuraajat pysyvät kärryillä globaalikasvatuksen ajankohtaisista tuulista ja tapahtumista. Tervetuloa seuraamaan, isnpiroitumaan ja verkostoitumaan!

Globaalikasvatus.fi-verkkosivua ylläpitää kehitysjärjestöjen kattojärjestö Kepa. Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta sivustosta. Toivottavasti viihdytte matkassamme!

  • Sanna Rekola, sanna.rekola@kepa.fi / 050 317 6697
Sanna Rekola
Sanna Rekola

Kirjoittaja työskentelee Fingossa globaalikasvatuksen asiantuntijana ja vastaa globaalikasvatusjärjestöjen edunvalvonnasta ja yhteistyön koordinoinnista.

Uusimmat blogit