opettajia seminaarissa
Kuva: Kepa

Opettajasta muutosagentiksi? Transformer 2030 -täydennyskoulutushanke käynnistyi

Nyt voivat tavalliset opettajatkin ryhtyä supersankareiksi! Transformer 2030 – opettajat kestävän kehityksen muutosagentteina -täydennyskoulutukset tarjoavat syvällisen oppimismatkan kestävään kehitykseen.

Ensi syksystä alkaen opettajille on tarjolla ainutlaatuista täydennyskoulutusta eri puolilla Suomea. Koulutukset edistävät lastentarhanopettajien, peruskoulujen, lukioiden ja vapaan sivistystyön opettajien sisällöllistä ja pedagogista osaamista Agenda 2030:n tavoitteista ja globaalikasvatuksesta.

Täydennyskoulutushankkeen taustalta löytyy koko joukko kiinnostavia kansalaisjärjestöjä ja alan huippututkijoita, joiden avulla osallistujat voivat löytää uusia keinoja edistää kestävää kehitystä opetussuunnitelmien mukaisesti.

Mikä sitten tekee juuri tästä koulutuksesta ainutlaatuisen oppimismahdollisuuden? Tässä muutamia syitä, miksi jokaisen kynnelle kykenevän opettajan kannattaa osallistua:

  • Koulutus tarjoaa syvällisen oppimismatkan globaalikasvatukseen ja kestävään kehitykseen.
  • Kouluttajina toimivat alan huippuosaajat. Tutkijat ja kansalaisjärjestöjen asiantuntijat tarjoavat ajan hermolla olevaa tietoa globaalikasvatuksesta ja kestävän kehityksen oppimisesta niin teoriassa kuin käytännössä.
  • Pääset verkostoitumaan ja jakamaan omia kokemuksiasi kiinnostavien kollegoiden kanssa.
  • Koulutuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin.

Koulutuksia toteutetaan eri puolilla Suomea syksystä 2018 alkaen. Tulevat koulutukset löydät hankkeen verkkosivulta. Varaa paikkasi ja ryhdy kestävän kehityksen muutosagentiksi!

Lue lisää

Sanna Rekola
Sanna Rekola

Kirjoittaja työskentelee Fingossa globaalikasvatuksen asiantuntijana ja vastaa globaalikasvatusjärjestöjen edunvalvonnasta ja yhteistyön koordinoinnista.

Uusimmat blogit

Kuvituskuva: Willman Dance Companyn lastenproduktio "Keisarinnan uudet vaatteet"
Blogi

Vastuullisen kulutuksen oppimista taiteen keinoin

Taide mahdollistaa kompleksisten asioiden käsittelyn nuorenkin yleisön kanssa. Eettisen kaupan puolesta (Eetti) -kansalaisjärjestön ja tanssiryhmä Willman Dance Companyn yhteistyöhankkeessa havainnollistetaan nykytanssiesityksen kautta tekstiilien kulutusta ja kestävyyttä alakouluikäisille lapsille. Fingon koordinoima Bridge 47 rahoittaa hanketta.
Lue lisää »