Bridge 47 -logo

Innovaatiot jakoon! Bridge 47:n rahoitushaku projekteille

Teetkö töitä globaalin kansalaiskasvatuksen tai kasvatukseen ja koulutukseen liittyvien innovaatioiden kanssa? Uskotko, että voimme muuttaa maailmaa paremmaksi kasvatuksen ja koulutuksen avulla? Jos vastauksesi on kyllä, Bridge 47:n rahoitushaku innovatiivisille projekteille on tarkoitettu sinulle.

Me uskomme, että koulutus ja kasvatus voivat auttaa meitä kääntämään negatiivisten globaalien trendien suuntaa. Tässä rahoitushaussa etsimme pienen mittakaavan (alueellisia, paikallisia tai yhteisötason) innovatiivisia hankkeita.

Rahoitettavien hankkeiden kokonaisbudjetti on maksimissaan 5 000 euroa, ja tukea myönnetään enintään 4 750 euroa (rahoitettavilta hankkeilta edellytetään 5 prosentin omarahoitusta). Valittujen hankkeiden toteuttajat saavat kutsun kaksipäiväiseen design thinking -työpajaan maaliskuussa 2019 esittelemään innovaatioitaan koulutuksen ja kasvatuksen saralla.

Viimeinen hakupäivä on 24 tammikuuta 2019.

Rahoitusta voidaan myöntää voittoa tavoittelemattomille organisaatioille seuraavissa maissa: Bulgaria, Kypros, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Latvia, Skotlanti, Slovakia ja Slovenia.

Lisätietoja

Voit kysyä lisätietoja seuraavilta henkilöiltä:

  • Nora Forsbacka, nora.forsbacka@bridge47.org (suomeksi, lomalla 22.12.-7.1.)
  • Jakub Žaludko, Grant Call Coordinator, jakub.zaludko@bridge47.org (englanniksi)
  • Marjan Huč, Grant Call Coordinator, marjan.huc@bridge47.org (englanniksi)

Tämä rahoitushaku on osa Bridge 47 – Building Global Citizenship -hanketta. EU-rahoitteista hanketta toteuttavat Suomalaiset kehitysjärjestöt Fingo ry ja hankkeen 15 eurooppalaista ja globaalia kumppania. Hanke kannustaa ja inspiroi kansalaisyhteiskuntaa kaikkialla maailmassa edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta ja köyhyyden poistamista globaalin kansalaiskasvatuksen avulla.

Fingolla on käynnissä kaksi rahoitushakua: Bridge 47 ja Frame, Voice, Report! Sama järjestö ei voi saada rahoitusta molemmista hauista.

 

Uusimmat blogit

Kuvituskuva.
Blogi

Bridge 47 -hanke päättyi, mutta verkosto jatkaa toimintaansa

Fingon vetämä 14 eurooppalaisen ja globaalin hankekumppanin yhteinen Bridge 47 – Building Global Citizenship -hanke tuli päätökseen heinäkuun lopussa. Hanke tarjosi ainutlaatuiset puitteet systemaattiselle globaaliin kansalaiskasvatukseen liittyvälle verkosto- ja vaikuttamistyölle, kirjoittaa projektipäällikkö Nora Forsbacka.
Lue lisää »