#haluanmaailman-videokilpailu nuorille alkaa tänään

Miten nuoret muuttaisivat maailmaa? Millaisessa maailmassa olisi kaikkien hyvä elää? Kerro se videolla ja osallistu opiskelijoidesi kanssa #haluanmaailman-videokilpailuun!

Kehitysyhteistyön eurooppalainen teemavuosi haastaa 13-19 -vuotiaat pohtimaan globaaleja kysymyksiä. Tänään alkavassa videokilpailussa nuoret voivat kertoa, miten he muuttaisivat asioita, ja millaisessa maailmassa olisi hyvä elää.

Videolla voi pohtia esimerkiksi lasten ja nuorten oikeuksia, hyvinvoinnin epätasaista jakautumista eri puolilla maailmaa tai ympäristön tilaa. Tärkeintä on tarinan sisältö, ei tekninen toteutus. Kilpailuun voi osallistua yksin, kaveriporukalla, harrastajaryhmässä tai koulun kautta.

Videokilpailua varten järjestetään myös videotyöpajoja, joita vetää teemavuoden lähettiläs Hossni Boudali. Mikäli koulusi tai nuorisotalosi on kiinnostunut videotyöpajasta, ota yhteyttä projektiharjoittelija Kamomilla Ilmoseen kamomilla.ilmonen@kehys.fi, p. 040 940 2262.

Kilpailuaika on 14.9.-15.11.2015.

Kehitysyhteistyön eurooppalaista teemavuotta koordinoi kehitysjärjetöjen EU-yhdistys Kehys.

Lue lisää:

Sanna Rekola
Sanna Rekola

Kirjoittaja työskentelee Fingossa globaalikasvatuksen asiantuntijana ja vastaa globaalikasvatusjärjestöjen edunvalvonnasta ja yhteistyön koordinoinnista.

Uusimmat blogit

Kuvituskuva: Willman Dance Companyn lastenproduktio "Keisarinnan uudet vaatteet"
Blogi

Vastuullisen kulutuksen oppimista taiteen keinoin

Taide mahdollistaa kompleksisten asioiden käsittelyn nuorenkin yleisön kanssa. Eettisen kaupan puolesta (Eetti) -kansalaisjärjestön ja tanssiryhmä Willman Dance Companyn yhteistyöhankkeessa havainnollistetaan nykytanssiesityksen kautta tekstiilien kulutusta ja kestävyyttä alakouluikäisille lapsille. Fingon koordinoima Bridge 47 rahoittaa hanketta.
Lue lisää »