Frame, Voice, Report! -hankkeen toinen kierros
Frame, Voice, Report! -hankkeen toinen hakukierros on päättynyt.

Frame, Voice, Report! -hankkeen projektitukea haki 44 järjestöä

Frame, Voice, Report! -hankkeen toinen rahoitushaku on päättynyt, ja hakemukset on käyty läpi. Tiedotamme päätöksistä maaliskuussa. Sydämellisesti kiitos kaikille hakijoillle!

Saimme hakemuksia huikeat 33, eli enemmän kuin edellisellä hakukierroksella. Osa järjestöistä jätti yhteishankehakemuksia, joten tukea hakeneita järjestöjä oli yhteensä 44. Kaikkien projektitukihakemusten yhteenlaskettu summa on noin miljoona euroa. Kahdelle rahoitushaulle jaettavana oleva summa on 875 000 euroa, josta noin puolet jaettiin ensimmäisellä kierroksella.

Suuresta kiinnostostuksesta johtuen tälläkin hakukierroksella monet kiinnostavat, vaikuttavat ja tärkeät projektit jäävät ilman rahoitusta. Olemme kuitenkin ylpeitä siitä, miten aktiivista ja monipuolista työtä järjestöt Suomessa tekevät.  

Seuraavaksi pääsemme ylpeinä tiedottamaan jo käynnistyneiden projektien tuloksista. Lämmin kiitos kaikille hakijoille, jatketetaan työtä oikeudenmukaisemman maailman puolesta!

EU:n lippu ja Frame-hankkeen logo.
Tämä asiakirja on tuotettu Euroopan unionin rahoitustuella. Tämän asiakirjan sisällöstä vastaa tuensaaja, eikä sen voida missään olosuhteissa katsoa heijastavan Euroopan unionin kantaa.
Johanna Harjunpää
Johanna Harjunpää

Kirjoittaja työskentelee Frame, Voice, Report! -hankkeen projektipäällikkönä Fingossa.

Uusimmat blogit

Kuvituskuva: Willman Dance Companyn lastenproduktio "Keisarinnan uudet vaatteet"
Blogi

Vastuullisen kulutuksen oppimista taiteen keinoin

Taide mahdollistaa kompleksisten asioiden käsittelyn nuorenkin yleisön kanssa. Eettisen kaupan puolesta (Eetti) -kansalaisjärjestön ja tanssiryhmä Willman Dance Companyn yhteistyöhankkeessa havainnollistetaan nykytanssiesityksen kautta tekstiilien kulutusta ja kestävyyttä alakouluikäisille lapsille. Fingon koordinoima Bridge 47 rahoittaa hanketta.
Lue lisää »