Kuvituskuva.

Viestintä- ja globaalikasvatustuen haku aukeaa 30.9.2020

Ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuki (VGK) vuosille 2021-2022 avautuu haettavaksi 30.9.2020. Hakuaika päättyy 16.11. Fingo tarjoaa neuvontaa ja tukea hakeville järjestöille.

Ulkoministeriö on tänään julkaissut ennakkotiedon siitä, että VGK-tuki avautuu järjestöjen haettavaksi vielä syyskuun viimeisenä päivänä. Hakuaikaa on tällä hakukierroksella jonkin verran pidennetty. Hakuaika päättyy 16.11.

Tukea voi hakea uusille viestintä- ja globaalikasvatushankkeille vuosille 2021–2022. Ulkoministeriön uutisen (4.9.) mukaan tukea tullaan tälläkin hakukierroksella myöntämään kolmentyyppisille hankkeille: viestinnällisille, kasvatuksellisille ja yritysvastuuhankkeille. Haun yhteydessä avataan myös kohdennettu toiminta-avustusten hakukierros YK-taustaisille suomalaisille kansalaisjärjestöille.

Hakuilmoitus ja haun kriteerit julkaistaan Ulkoministeriön sivuilla syyskuun lopulla. Fingo tiedottaa järjestöjä haun kriteereistä ja tarkemmista ohjeista heti, kun tietoa on saatavilla.

Fingo tarjoaa myös loka-marraskuun aikana tukea ja neuvontaa VGK-tukea hakeville järjestöille hankkeiden suunnitteluun. Näistä tiedotetaan Fingon viestintäkanavilla lähiaikoina aikataulujen vahvistuttua.

Lisätietoja

Anna Kivimäki-Pelluz.
Anna Kivimäki-Pelluz

Kirjoittaja työskentelee Fingossa globaalikasvatuksen asiantuntijana ja vastaa globaalikasvatusjärjestöjen edunvalvonnasta, yhteistyön fasilitoinnista ja tuesta globaalikasvatukseen liittyvissä kysymyksissä.

Uusimmat artikkelit