Kuvituskuva. Innovaatio
Kuva: anilakkus iStock

Innovaatiot jakoon! Bridge 47:n rahoitushaku hankkeille nyt auki

Teetkö töitä globaalin kansalaiskasvatuksen tai kasvatukseen ja koulutukseen liittyvien innovaatioiden kanssa? Uskotko, että voimme muuttaa maailmaa paremmaksi kasvatuksen ja koulutuksen avulla? Jos vastauksesi on kyllä, Bridge 47:n rahoitushaku innovatiivisille hankkeille on tarkoitettu sinulle.

Me uskomme, että koulutus ja kasvatus voivat auttaa meitä kääntämään negatiivisten globaalien trendien suuntaa. Voit tutustua Bridge 47-hankkeseen lisää täällä.

Tässä rahoitushaussa etsimme innovatiivisia hankkeita, joiden avulla ymmärrys siitä, miten globaali kansalaiskasvatus voi tukea transformatiivista muutosta kasvaa. Rahoitettavien hankkeiden kokonaisbudjetti on maksimissaan 7 000 euroa, ja tukea myönnetään enintään 6 650 euroa (rahoitettavilta hankkeilta edellytetään 5 prosentin omarahoitusta). Valittujen hankkeiden toteuttajat saavat kutsun kaksipäiväiseen design thinking -työpajaan touko- tai kesäkuussa 2020 esittelemään innovaatioitaan koulutuksen ja kasvatuksen saralla.

Hakuun liittyen järjestetään myös webinaari, jossa kuulet lisää hausta. Webinaari järjestetään 29. lokakuuta klo 14:00-15:00 (CET).

Viimeinen hakupäivä on 18 marraskuuta 2019 (viimeistään klo 23.59 (CET)).

Rahoitusta voidaan myöntää voittoa tavoittelemattomille organisaatioille seuraavissa maissa: Bulgaria, Kypros, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Latvia, Skotlanti, Slovakia ja Slovenia.

Lisätietoja:

Voit kysyä lisätietoja seuraavilta henkilöiltä:

Tämä rahoitushaku on osa Bridge 47 – Building Global Citizenship -hanketta. EU-rahoitteista hanketta toteuttavat Suomalaiset kehitysjärjestöt Fingo ry ja hankkeen 15 eurooppalaista ja globaalia kumppania. Hanke kannustaa ja inspiroi kansalaisyhteiskuntaa kaikkialla maailmassa edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta ja köyhyyden poistamista globaalin kansalaiskasvatuksen avulla.

Jenni Tuominen

Uusimmat artikkelit

Kuvituskuva.
Artikkeli

UM:n VGK-tukipäätökset vuosille 2021-2022 julkaistu – hienoja uutisia globaalikasvatuksen ja kehitysviestinnän kentälle

Ulkoministeriö on myöntänyt 2,17 miljoonaa euroa kansalaisjärjestöjen viestintä- ja globaalikasvatushankkeille vuosille 2021-2022. Tukea haettiin syksyllä päättyneellä hakukierroksella yhteensä 27:lle hankkeelle, joista 19 sai rahoituksen. Tukea myönnettiin lähes 700 000 euroa enemmän, kuin edellisellä hakukierroksella vuonna 2018.
Lue lisää »
Kuvituskuva.
Artikkeli

Miten mitata ja lisätä globaalikasvatushankkeiden vaikutuksia? - Tutustu uuteen menetelmäoppaaseen

Globaalikasvatuksen tavoitteena on herättää ihmisissä halu osallistua ja vaikuttaa kestävän ja oikeudenmukaisen maailman rakentamiseen. Globaalikasvatushankkeiden parissa työskentelevät – kuten muutkin yhteiskunnallista muutosta tavoittelevat toimijat – pohtivat usein, kuinka tällaista muutosta voidaan ennustaa, saati mitata ja arvioida. Uusi opas tarjoaa esimerkkejä ja menetelmiä hankkeiden seurannan tueksi.
Lue lisää »