Järjestöt ja muut globaalikasvatuksen piirissä työskentelevät toimintaryhmät ovat tervetulleita lisäämään tietonsa Kepan ylläpitämään globaalikasvatusjärjestöjen rekisteriin.  

  • Mukaan voi liittyä täyttämällä oheisen lomakkeen. Lomakkeen tiedot lähtevät rekisterin ylläpitäjälle, joka päivittää tiedot järjestörekisteriin.
  • Liittyminen ei edellytä Kepan jäsenyyttä.
  • Liittyminen on ilmaista.
  • Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue huolella kenttien yhteydessä olevat ohjetekstit.
Järjestön tiedot
Jos järjestö on Kepan jäsen, voit jättää järjestön tiedot tyhjiksi järjestön nimeä lukuunottamatta.
Yleinen kuvaus järjestön toiminnasta, jos järjestöllä on myös muuta kuin globaalikasvatustoimintaa. Globaalikasvatustoiminnan tarkempaa kuvausta varten on oma kenttä alempana.
Globaalikasvatusyhteyshenkilön tiedot
Yhteyshenkilön tiedot tulevat vain rekisterin ylläpitäjän käyttöön, eikä niitä laiteta näkyville julkiseen rekisteriin.
Globaalikasvatustoiminnan tiedot
Voit valita listasta useita alueita. Valitse laajempi alue vain, jos toimintaa on koko alueella (esim. jos toimintaa on vain Espoossa ja Vantaalla, älä valitse pääkaupunkiseutua).
Kuvaile tähän esim. globaalikasvatustyön tavoitteita sekä millä menetelmillä tavoitteisiin pyritään.
Täytä tämä kenttä vain jos valitsit edelliseen kohtaan 'Kyllä'. Kuvaile minkätyyppisestä materiaalista on kyse (esim peli, DVD, esite, näyttely...) sekä millä kielellä materiaali on tuotettu.
Täytä tämä kenttä vain jos valitsit edelliseen kohtaan 'Kyllä'. Kuvaile mitä järjestönne tarkoittaa globaalikasvatuskoulutuksella, esim. mikä on ensisijainen kohderyhmä (koulut, yritykset, laaja yleisö tms.) sekä miten koulutukseen on mahdollista osallistua, mitä se maksaa, milloin sitä järjestetään jne.