Adamadeya ry tarjoaa upean monikulttuurisen illan, joka pitää sisällään muun muassa länsiafrikkalaista musiikkia ja tanssia, myyntikojun, lasten leikkinurkkauksen ja tietenkin tietoja ja keskustelua yhdistyksestämme ja tukemastamme Moamin kylästä. Lisäksi tarjolla on herkullista burkinafasolaista ruokaa ja juomaa!

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleiksi yhdistyksen syysjuhliin Harjun nuorisotalolle lauantaina 14.10. klo 17 alkaen. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja tapahtuma on lapsiystävällinen.

Ota siis mukaasi käteistä, jotta voit ostaa Burkina murkinaa sekä burkinafasolaisia käsitöitä. Käytössämme on myös Mobile Pay.

Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä yhdistyksen Burkina Fasossa toteuttaviin projekteihin. Tänä vuonna tavoitteena on rakentaa uusi kaivo ja jatkaa koulunkäynnin tukemista Moamin kylässä.

Tarjolla on herkullista ruoka Burkina Fasosta edulliseen hintaan, 8€/kasvislautanen ja 10€/kanalautanen. Ruoka tarjotaan heti tapahtuman alussa ja sitä myydään niin pitkään kun ruokaa riittää. Varaathan mukaasi käteistä!

Juhlassa kuullaan lyhyesti siitä, mikä on Adamadeya ry, millaisia projekteja yhdistyksellä on käynnissä sekä miten sinä voit tukea Burkina Fasoa ja Adamadeya ry:tä. Yhdistyksen kuulumisten jälkeen päästämme upeat artistimme lavalle ja kutsumme kaikki halukkaat mukaan tanssiin. Takaamme koko loppuillaksi energistä menoa mikä ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Tule siis ravistelemaan syksyn kaamos Afrikan auringossa!

Illan ohjelma

  • 17:00 Burkina murkinaa eli burkinafasolaista ruokaa
  • 18:00 Adamadeya ry esittäytyy kuvin ja videoin
  • 18:30 AfroSOI! Länsiafrikkalaista livemusiikkia ja tanssia Lassina Ouattaran ja hänen ystävien johdolla

Adamadeyasta lyhyesti

Adamadeya ry on vuonna 2015 perustettu kehitysyhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on tukea koulunkäyntiä sekä edistää terveyttä ja hyvinvointia Burkina Fason kylissä ja kaupungeissa. Tällä hetkellä toimintamme keskittyy Moamin kylään. Yhdistys on keskittynyt erityisesti lasten ja naisten tukemiseen, ja toiminta toteutetaan aina koko kyläyhteisön voimin. Kaikki yhdistyksen keräämät varat käytetään lyhentämättömänä yhdistyksen projekteihin.

Voitte tutustua tapahtumaan sekä yhdistyksen internetsivuihin seuraavien linkkien kautta:

Juhlissa nähdään!

Milloin: 
14.10.2017 | 14.00

Jaa sosiaalisessa mediassa