Paikka: Kuopion kansalaisopisto, luokka D165, Puistokatu 20, Kuopio
Aika: 31.10.2017 klo 9.00-15.00

Kouluilla on valtavasti voimaa ja tärkeä rooli yhteiskunnallisen muutoksen tuottajana, sillä kouluyhteisöissä kasvavat sosiaalisesti taitavat, toisia arvostavaan vuorovaikutukseen pystyvät, kriittiseen tiedonhakuun ja sen käsittelyyn kykenevät, eri kulttuureissa sujuvasti navigoivat tulevaisuuden aikuiset, jotka haluavat rakentaa kestävää ja oikeudenmukaista tulevaisuutta. Vai kasvavatko?

Koulutuksen tavoitteena on avata globaalikasvatusta koko koulun yhteisenä asiana. Miten saadaan muutettua OPS:in arvoperusta sanoista tekoihin ja luotua kouluun globaalikasvatustoimintakulttuuria? Miten omassa opetuksessa ja koulun arjessa näkyvät esimerkiksi kestävän kehityksen ja ihmisoikeusperustaisuuden tavoitteet? Osallistujat pääsevät keskustelemaan, inspiroitumaan ja jakamaan kokemuksia siitä, miten pienillä teoilla voidaan saada muutoksia aikaan.

Koulutus on suunnattu peruskoulun ja toisen asteen opettajille ja rehtoreille, ja se on osallistujille maksuton. Koulutus on osa Koulu maailmaa muuttamaan -täydennyskoulutushanketta.

Kouluttajat: Hanna Niittymäki Rauhankasvatusinstituutista ja Tiina Karhuvirta Opinkirjosta

Ilmoittautuminen 13.10.2017 mennessä
Linkki ilmoittautumiseen: https://peda.net/id/3cea0e083ec

Milloin: 
31.10.2017 | 09.00
Paikkakunta: 
Kuopio
Yhteyshenkilön nimi: 
Hannu Niemelä
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 
050 317 6744
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite: 
hannu [dot] niemela [at] kepa [dot] fi
Tapahtumatyyppi: 

Jaa sosiaalisessa mediassa