Koulutuksen tavoitteena on avata globaalikasvatusta koko koulun yhteisenä asiana. Miten saadaan muutettua OPS:in arvoperusta sanoista tekoihin? Miten luoda kouluun globaalikasvatustoimintakulttuuria?

Kouluilla on valtavasti voimaa ja tärkeä rooli yhteiskunnallisen muutoksen tuottajana, sillä kouluyhteisöissä kasvavat sosiaalisesti taitavat, toisia arvostavaan vuorovaikutukseen pystyvät, kriittiseen tiedonhakuun ja sen käsittelyyn kykenevät, eri kulttuureissa sujuvasti navigoivat tulevaisuuden aikuiset, jotka haluavat rakentaa kestävää ja oikeudenmukaista tulevaisuutta. Vai kasvavatko?

Miten omassa opetuksessa ja koulun arjessa näkyvät esimerkiksi kestävän kehityksen ja ihmisoikeusperustaisuuden tavoitteet? Osallistujat pääsevät keskustelemaan, inspiroitumaan ja jakamaan kokemuksia siitä, miten pienillä teoilla voidaan saada muutoksia aikaan.

Koulutus on suunnattu peruskoulun ja toisen asteen opettajille ja rehtoreille, ja se on osallistujille maksuton. Koulutuksen sisällöstä vastaa Rauhankasvatusinstituutti osana Koulu maailmaa muuttamaan -täydennyskoulutushanketta.

Aika: 28.9. klo 13-16
Paikka: Oulu, tarkka osoite selviää lähempänä ajankohtaa

Ilmoittaudu koulutukseen täällä

Milloin: 
28.9.2017 | 13.00
Paikkakunta: 
Oulu
Yhteyshenkilön nimi: 
Hannu Niemelä
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 
+358 50 317 6744
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite: 
hannu [dot] niemela [at] kepa [dot] fi
Tapahtumatyyppi: 

Jaa sosiaalisessa mediassa