Nuoret amnestylaiset eri Pohjoismaista kokoontuvat aktivistitapaamiseen Helsingissä ensi kesänä 6.-9.8.2012

Aktivistien tapaamisessa jaetaan kokemuksia, verkostoidutaan, perehdytään Amnestyn kansainvälisiin kampanjateemoihin ja opitaan uutta kampanjatapahtumien järjestämisestä Helsingin keskustassa. Tapaamisessa teemana ovat Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän ihmisoikeustilanne.

Tule kuulemaan tietoa ihmisoikeuksien kehittymisestä ja yhteiskunnan muutoksesta Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä. Ohjelmassa lisäksi työpajoja seuraavista aiheista: tee oma kantaaottava Rap-biisi, sanavapaus Lähi-idässä, onko perustuslailla merkitystä?, naisten oikeudet Lähi-idässä sekä useita katutempaukseen valmistavia työpajoja.

Tapaamiseen osallistuu noin 50 nuorta amnestylaista Tanskasta, Norjasta, Ruotsista, Suomesta, Islannista ja Färsaarilta. Tapaamisessa toimitaan englannin kielellä.

Jos olet alle 27-vuotias ja toimit aktiivisesti Amnestyn ryhmässä, koordinaatiossa tai muuten vapaaehtoisena, olet tervetullut osallistumaan kansainväliseen tapaamiseen. Osallistuminen voi olla myös alku aktiivisille toiminnallesi Amnestyssa.

Amnesty kustantaa kaikille osallistujille matkat Helsinkiin, majoituksen ja ruokailut tapaamisen aikana. Osallistuja maksaa itse ainoastaan 50 e ilmoittautumismaksun.

Ilmoittautuminen tapahtumaan 4.5.2012 mennessä.

Milloin: 
6.8.2012 (Koko päivä)
Paikkakunta: 
Helsinki
Yhteyshenkilön nimi: 
Maarit Pihkala
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 
+ 358 50 357 98 38
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite: 
maarit [dot] pihkala [at] amnesty [dot] fi
Tapahtumatyyppi: 

Jaa sosiaalisessa mediassa