Osoite: Savonlinnan kauppatori ja Kirkkopuiston kenttä

Savonlinnan Mahdollisuuksien tori valloittaa iloisella tunnelmallaan lauantaina 26. 5 klo 9-14 Kauppatorilla sekä torin läheisellä Kirkkopuiston kentällä. Tapahtuma tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa koko perheelle: elämyksiä, toimintaa ja monenmoista puuhaa.

Myös Savonlinnan Mahdollisuuksien torilla näkyy vuoden 2012 Mahdollisuuksien torin valtakunnalliset teemat muuttoliikkeet ja pakolaisuus. Tapahtumassa nostetaan esiin syyt ihmisten liikkeelle lähdön takana ja tuodaan ihmiset esiin maahanmuuttotilastojen takaa.

Mahdollisuuksien torilla pääsee myös tutustumaan paikallisiin kansalaisjärjestöihin ja erilaisiin tapoihin vaikuttaa maailman menoon. Tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut jo lähes 50 yhdistystä ja yhteisöä.

Luvassa on myös kolmiottelu kriketti-kyykkä-pesäpallo. Joukkueina ovat Savonlinnan maahanmuuttajien krikettijoukkue, Savonlinnan Seudun Karjalaseuran kyykkäjoukkue sekä Savonlinnan kylien pesäpallojoukkue.

Lisäksi Savonlinnan pääkirjastossa järjestetään Mahdollisuuksien torin teemoja esittelevä näyttely viikoilla 20-21, Savonlinnan kouluissa aiheeseen liittyvä aamunavauksia viikolla 21 ja paikallisessa lehdessä julkaistaan Mahdollisuuksien tori-liitelehti viikolla 21.

Milloin: 
26.5.2012 | 09.00
Paikkakunta: 
Savonlinna

Jaa sosiaalisessa mediassa